Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

середа, 5 квітня 2017 р.

Wordpress

Що таке wordpress і як з допомогою даної системи можна легко зробити сайтКартинки по запросу wordpress



WordPress — найпопулярніша і зручна програма для управління контентом. Спочатку замислювалася і створювалася як система управління вмістом блогів, але незабаром здобула велику популярність не тільки у блогерів, але й у власників невеликих сайтів. Програма розвивалася й удосконалювалася завдяки зусиллям багатьох програмістів, в даний час поширюється безкоштовно, має відкритий вихідний код, і тепер багато початківців веб-майстрів можуть на власному досвіді зрозуміти, що таке wordpress.
Як вже було сказано, це не тільки движок для створення блогів, але і нескладних сайтів, таких як: персональних сторінок, сайтів-візиток компаній, портфоліо, інформаційних сайтів, малобюджетних інтернет-магазинів. WordPress має простий до межі інтерфейс, не завантажений численними кнопками і підменю. За дві години новачок повністю може розібратися в цій програмі.
Але функціональні можливості WordPress для досвідчених користувачів значно розширюються шляхом завантаження різноманітних плагінів, необхідних у конкретній ситуації для конкретного сайту. Основу WordPress складають «теми», що включають зображення, макети веб-сторінок і таблиці стилю CSS. Власник сайту може легко змінювати зовнішній вигляд свого проекту і моментально додавати новий контент за допомогою WordPress. Помилково вважати, що сайти, створені за шаблонами цього простого движка, будуть непоказними і схожими один на одного. Все залежить від вашої фантазії! Програма передбачає розміщення логотипу компанії вгорі сторінки.Відповідаючи на питання, що таке wordpress, не можна не згадати, що це ще і все необхідне програмне забезпечення, тому для створення сайту на цьому движку потрібно тільки браузер (тут Ви зможете дізнатися, що таке браузер). Якщо раніше для створення сайту вимагалося обов'язкове знання мови HTML, то WordPress скасовує необхідність цих знань.
Самодостатність WordPress забезпечує сайту високу безпеку, так як використання численних програм для створення сайту часто веде до прорехам в системі безпеки. Розробники стежать за невразливістю WordPress і періодично пропонують встановити оновлення – вам потрібно буде дати тільки свою згоду на установку. Адміністратор може надавати доступ до редагування свого сайту: у кожного користувача буде власний логін і пароль, тому перехоплення «влади» над сайтом неможливий.
Тепер Ви знаєте більш детально, що ж таке WordPress і що з його допомогою, можна зробити свій, досить професійний сайт. А як зробити сайт на даному движку, Ви зможете дізнатися, пройшовши мій безкоштовний курс «Як зробити сайт легко і просто». Як завжди чекаю Ваших запитань і коментарів, тим більше, не забуваємо про конкурс «6000-ї коментатор», де Ви можете взяти участь і трохи підзаробити, в разі перемоги.







Немає коментарів:

Дописати коментар