Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

середа, 5 квітня 2017 р.

Правила блогу:


1. Кожен блогер несе повну відповідальність за розміщену інформацію — у стрічці блогу, спільнотах та коментарях. Адміністрація не несе відповідальності за зміст блогу і його частин у загальному і/або окремих повідомлень, за винятком повідомлень, розміщених Адміністрацією.
2. Публікуючи матеріали у блозі, ви даєте Адміністрації право використовувати їх у своїй роботі. Таким чином, "АЖУР-МЕДІА" має право публікувати матеріали блогів з посиланням на їх автора.
Законодавство
— Забороняється обговорення тем та розміщення повідомлень, які суперечать законодавству РФ або закликають до його порушення.
— Зокрема, не допускаються пропаганда чи агітація, збуджуючі соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть і ворожнечу. Забороняється пропаганда соціальної, расової, національної, статевої, релігійної чи мовної вищості.
— Забороняється пропаганда та публічне демонстрування нацистської атрибутики чи символіки або атрибутики чи символіки, подібних із нацистською атрибутикою або символікою до ступеня змішування, або публічне демонстрування атрибутики або символіки екстремістських організацій.
— Забороняються публічні заклики до здійснення зазначених діянь або масове поширення завідомо екстремістських матеріалів.
Несанкціонована реклама
— Забороняється розміщення будь-яких рекламних повідомлень, а також рекламних фраз в підписах і імена користувачів без дозволу Адміністрації.
— Заборонено займатися будь-комерцією або набором персоналу з допомогою блогу.
Загальні принципи спілкування у блозі
— Забороняється прояв будь-якої грубості, погроз, особистих образ і нецензурних висловів, у тому числі і в прихованій формі, як у юридичних, так і конкретних фізичних осіб. Учасники повинні дотримуватися поважну форму спілкування.
— Забороняється використання нецензурних слів, лайки, в тому числі і в прихованій формі у будь-якій частині повідомлення — заголовку, тексті, підписи тощо
— Неприпустимо вводити користувачів в оману, публікуючи неправдиві відомості про осіб, події чи факти.
— Забороняється створення більше однієї активної облікового запису для спілкування в блозі. У разі виявлення повторної реєстрації користувача, заблокованого за порушення правил блогу, нова обліковий запис буде видалено разом з усіма постами та коментарями без можливості відновлення.
— Не допускається розміщення будь-яких повторюваних або безглуздих постів чи коментарів (флуд).
— В коментарях до посту неприпустимо значне відхилення від основної теми обговорення, заявленої в пості(офтопік).
— В коментарях до посту неприпустима провокаційна риторика (спір заради спору, флейм).
— При використанні цитування в коментарях неприпустимі занадто великі цитати (оверквотінг).
— Забороняється в публікаціях та коментарях використовувати мову, відмінний від російського і шрифт, відмінний від кириличного.
— Забороняється використовувати при реєстрації імена користувачів, що вводять в оману користувачів, зокрема, подібні за написанням з вже створеними. Подібні акаунти можуть бути безстроково заблоковані при надходженні скарг від користувачів.
— Заборонено використовувати блог як поштову дошку оголошень для повідомлень, адресованих конкретного учасника (для цього є приватні повідомлення).
— Заборонено обговорювати дії адміністрації сайту, а також публічно пред'являти претензії і обговорювати дії Модератора або Адміністратора. Блогер, незгодний з діями Модератора, може висловити свою незгоду Модератору поштою або в особистому повідомленні. Якщо від Модератора немає відповіді, або відповідь, на думку блогера, необґрунтований, блогер має право листування з Модератором переслати Адміністратору. Кінцеве рішення приймає старший Модератор. Це рішення є остаточним і необсуждаемым.
— Заборонено вносити повторні зміни на пости і коментарі після модераторских правок.
— Оформлення повідомлень і коментарів не повинно створювати труднощів при перегляді. Повідомлення, розміщені в інших кодуваннях, ніж Windows-1251, c неправильним використанням тегів або форматованого тексту, можуть бути видалені.
— Заборонено використання часто та яскраво миготливих анімованих аватар (юзерпиков), а також аватар та інших зображень, які порушують законодавство РФ, що містять пропаганду насильства, погрози, лихослів'я, елементи порнографії, ознаки дискримінації в будь-яких проявах, пропаганду наркотиків, комерційну рекламу і рекламні тексти. Також під забороною знаходиться використання аватар, схожих з аватарами членів адміністрації, а також зображення провокаційного толку, в т. ч. з використанням нацистської символіки.
— Всі пости, які мають обмеження за віком (понад 18 років) публікуються у відповідному закритому співтоваристві, запрошення на який видаються модератором werius. Для отримання такого запрошення потрібно написати йому приватне повідомлення.
— Всі пости, що не мають новинний, соціальної або суспільної значимості публікуються у відповідному закритому співтоваристві, запрошення на який видаються модератором Reanimator. Для отримання такого запрошення потрібно написати йому приватне повідомлення.
Модерування блогу
Постінги, що порушують правила користування блогом, будуть видалені модератором. Якщо порушення незначне, модератор може особистим повідомленням, коментарем або листом по електронній пошті вимагати виправити порушення. Якщо подібний заклик буде проігноровано, повідомлення буде видалено. При відсутності можливості звернутися порушення будуть видалені відразу.
При порушенні правил користування блогом модератор має право призупинити акаунт блогера (бан) або, при систематичному порушенні, видалити акаунт блогера з блогу. Забанених блогер не може писати пости і брати участь в обговореннях. Пости і коментарі, що розміщуються від імені інших користувачів, у тому числі — забанених, не допускаються.
Протягом присутності на блозі користувач може накопичити 3 попередження про порушення правил, після чого вважається злісним порушником, до якого застосовуються тільки бани. У випадку серйозних порушень(мат, образи, погрози, екстремізм) аккаунт баниться відразу без попереджень.

Немає коментарів:

Дописати коментар